Порошенко розповів про перспективу членства в ЄС

Читать на русском
Президент Петро Порошенко впевнений, що Україна в 2021 році отримає перспективу членства в Європейському Союзі.

Україна в 2021 році отримає перспективу членства в Європейському Союзі.

Про це заявив президент України Петро Порошенко в промові під час сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?» на 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на кореспондента «Укрінформу».

Порошенко в Давосі розповів про фейкові новиниПрезидент Петро Порошенко в Давосі назвав фейкові новини частиною гібридної війни Росії. Про це він заявив на українському сніданку.

Він висловив переконання, що підтримку Україні в цьому питання нададуть Польща та Литва.

«В України в 2021 році з підтримкою Польщі й Литви буде перспектива членства в Євросоюзі», – сказав Порошенко.

Він також наголосив на важливості об'єднання всього вільного світу та боротьби з гібридною інформаційною війною.

«Весь Євросоюз, весь вільний світ мусить мати один порядок денний, одну стратегію та один голос, і якомога більше бути об'єднаним. Основою для нашої єдності є наші цінності, а не гроші. Абсолютно переконаний, що ми зможемо виграти цю війну фейкових новин і пропаганди, інформаційну війну, тому що правда з нами», – заявив президент.

Як повідомлялось, Петро Порошенко перебуває з робочим візитом у Швейцарській Конфедерації, де бере участь у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Раніше Порошенко в Давосі пообіцяв прискорити створення антикорупційного суду. Також український президент під час виступу в Давосі назвав осінь 2017 року найбільш успішною осінню реформ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: