Порошенко запросив до України «сірого кардинала» адміністрації Трампа

Читать на русском
Під час зустрічі на Всесвітньому економічному форумі в Давосі 24 січня український лідер запросив старшого радника президента США Кушнера відвідати Україну.

Президент Петро Порошенко запросив до України старшого радника президента США Дональда Трампа Джареда Кушнера.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко в Twitter, пише «Слово і Діло».

Форум у Давосі: чи є шанси залучити інвестиції та домовитися з МВФУ швейцарському Давосі стартує 48-й Всесвітній економічний форум, в якому візьме участь президент України. На полях форуму запланована зустріч з Крістін Лагард. Що означає участь у форумі для Києва та які шанси домовитися з керівництвом МВФ, розбирались експерти.

«Зустріч зі старшим радником президента США Джаредом Кушнером. Петро Порошенко запросив його відвідати Україну», - написав Цеголко ввечері 24 січня.

Нагадаємо, раніше на Всесвітньому економічному форумі в Давосі у Порошенка відбулась зустріч з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, пройшли переговори з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, відбулася розмова з віце-президентом Єврокомісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем.

Зокрема голова МВФ Крістін Лагард позитивно оцінила зустріч в Давосі з Президентом України Петром Порошенком, назвавши переговори «конструктивними».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: