Лагард прокоментувала переговори з Порошенком

Читать на русском
Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард назвала конструктивними переговори з президентом Петром Порошенком, які відбулися 24 січня в Давосі.

Голова МВФ Крістін Лагард позитивно оцінила зустріч в Давосі з Президентом України Петром Порошенком, назвавши переговори «конструктивними».

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в офіційній заяві глави МВФ, повідомляє «Укрінформ».

Форум у Давосі: чи є шанси залучити інвестиції та домовитися з МВФУ швейцарському Давосі стартує 48-й Всесвітній економічний форум, в якому візьме участь президент України. На полях форуму запланована зустріч з Крістін Лагард. Що означає участь у форумі для Києва та які шанси домовитися з керівництвом МВФ, розбирались експерти.

«У мене була хороша і конструктивна зустріч із Президентом Порошенком і його командою, під час якої ми обговорили останній розвиток економічної ситуації і перспективи для України, а також реалізацію заходів, які будуть сприяти завершенню відкладеного огляду в рамках програми МВФ», - сказано в документі.

При цьому директор-розпорядник МВФ підтвердила, що Фонд «разом з іншими міжнародними партнерами і надалі готовий підтримувати Україну в її зусиллях у реформуванні».

«Україна повинна скористатися нинішнім сприятливим ​​зовнішнім середовищем для прискорення реформ і переходу до більш стабільного зростання, необхідного для стійкого підвищення рівня життя людей», - заявила вона.

Крім того, глава МВФ схвалила офіційне висунення кандидатури на посаду голови Національного банку України.

Нагадаємо, в Давосі президент Петро Порошенко зустрівся з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: