Нардеп Поляков передумав подавати до суду на Холодницького

Читать на русском
Максим Поляков в червні обіцяв подати до суду на голову НАБУ Артема Ситника та керівника САП Назара Холодницького. На Ситника позов був поданий, а до Холодницького руки не дійшли.
Максим Поляков

Народний депутат України Максим Поляков не виконав обіцянку подати до суду на голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького щодо його звинувачень у хабарництві.

Таку обіцянку Поляков дав 20 червня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Свавільники, такі як Ситник і Холодницький, мають відповідати. Я буду подавати на них до суду», – сказав нардеп.

18 серпня «Слову і Ділу» повідомили в приймальні Полякова, що позов адвокатів депутата на Холодницького буде підготовлений пізніше, після позову на директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

У вересні нардеп подав до Шевченківського районного суду Києва позовну заяву на Ситника про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

У січні 2018 року «Слово і Діло» знову відправило запит, у відповідь на який Поляков надав інформацію щодо позову на директора НАБУ. З огляду на те, що на Холодницького позов так і не був поданий, Поляков свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Максим Поляков не виконав обіцянку з осені вносити зміни до чинного законодавства щодо вдосконалення системи органів слідства для запобігання зловживанням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: