Кличко в Давосі удостоївся нагороди

Читать на русском
Брати Клички під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі були нагороджені Спеціальною нагородою за успішне багаторічне просування позитивного образу України в світі.

Брати Клички під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі були нагороджені Спеціальною нагородою «За успішне багаторічне просування позитивного образу України в світі».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт київського мера.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє затвердити новий генеральний план містаСказано 29 вересня 2017 р.Статус обіцянки: У процесі

Нагороду брати отримали в Ukraine House Davos, де відбулося спілкування й дискусія з Віталієм і Володимиром Кличками на тему «Яким чином спорт формує особистість майбутнього політика, підприємця або громадського діяча?».

«Ми обидва – і я, і Володимир – щодня долаємо виклики в своїй роботі, в своїй нинішній, уже не спортивній, діяльності. І мені можуть дорікати, що я не Цицерон, не дуже гарно говорю. Але, мене не хвилюють оцінки того, як я говорю. Головне – як оцінюють те, що я роблю. Важливим є результат справ, а не слів. Як і в спорті», – пожартував Віталій Кличко.

Мер зазначив, що вдячний братові за підтримку.

«Секрет успіху – ми сильні разом. Завжди єдиним фронтом – ми вдвічі сільніші», – сказав Віталій Кличко.

Володимир зазначив, що вони з братом після спорту розпочали кар'єру після кар'єри, кожен свою.

«Мій брат – дуже зайнята людина. Зараз він – мер Києва, й увесь свій час приділяє цій роботі. Політична кар'єра для нього – це великий виклик. Але як у спорті він себе зробив сам, так і в політиці зробить», – сказав Володимир Кличко.

Також Віталій і Володимир Клички взяли участь в «Українському сніданку» в Давосі, де цьогоріч обговорювали проблеми та виклики для України в контексті основної теми форуму «Створення спільного майбутнього в мінливому світі».

Давос-2018: чого очікувати Україні від Всесвітнього економічного форумуЦього року на Всесвітньому економічному форумі світові лідери ще глибше поринуть у контекст вирішення важливих проблем людства. Яка мета української делегації та що цікавого може принести форум у Давосі для України, прогнозував політолог Олександр Радчук.

Також мер Києва візьме участь у заході, який традиційно організовує американське видання Washington Post і на який збираються лідери з усього світу в сфері політики, фінансів, медіа та технологій.

Раніше Кличко в Давосі розповів про те, що вже вдалося зробити, та про перспективи, над втіленням яких працює Київ.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко в Давосі назвав головні успіхи України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: