Зведення АТО: окупанти двічі порушили режим тиші

Читать на русском
25 січня з початку доби до 18:00 повного дотримання режиму припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі не було.

У четвер, 25 січня, з початку доби до 18:00 повного дотримання режиму припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі не було.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 25 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За його даними, російсько-окупаційні угрупування на деяких ділянках лінії розмежування продовжують провокувати сили АТО до бойових протистоянь.

Впродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 2 факти порушення режиму тиші.

«На донецькому напрямку противник зі 120-мм мінометів вів вогонь по опорних пунктах української армії довкола Новотроїцького. Також з гранатометів різних видів бойовики обстріляли наші позиції неподалік Водяного на Приазов’ї», - йдеться в повідомленні.

Штаб АТО інформує, що в результаті ворожого обстрілу отримав поранення військовослужбовець Збройних сил України. «Військові лікарі кваліфікують стан здоров’я нашого захисника як задовільний», - повідомляє прес-центр штабу.

Стало відомо, скільки воїнів АТО засуджено за неправомірне використання зброї.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», одним із прикладів звинувачення військовослужбовця в застосуванні зброї за законами мирного часу є справа прикордонника Сергія Колмогорова, який був засуджений на 13 років. Згодом Колмогоров був звільнений із-під варти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: