СБУ викрила групу інформаторів ОРДО

Читать на русском
Служба безпеки України викрила групу шпигунів окупаційних сил РФ, які використовували для своєї підривної діяльності соцмережі.

Служба безпеки України викрила групу шпигунів окупаційних сил РФ, які використовували для своєї підривної діяльності соцмережі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію, розміщену на офіційному сайті відомства 24 січня.

США vs. Росія: імперські амбіції путінського режиму та місія УкраїниУ Пентагоні включили Росію до списку країн-загроз безпеки США й усього світу. Про геополітичну ситуацію та роль України розповіли експерти.

«Четверо жителів Донецької області, які входили до агентурної мережі терористів, регулярно передавали через акаунти в соцмережах інформацію про сили антитерористичної операції», – розповіли в СБУ.

Зокрема, зловмисники повідомляли своїм кураторам зі спецслужб РФ дані про дислокацію та пересування військових підрозділів, задіяних в АТО в Краматорському та Слов'янському районах.

«Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили в чотирьох інформаторів комп'ютери та мобільні телефони, які використовувалися для передачі інформації представникам терористів і здійснення антиукраїнської пропаганди», – відзначили в СБУ.

Раніше повідомлялося, що СБУ викрила хабарників у військових комісаріатах.

Відзначимо також, співробітники СБУ припинили в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області діяльність антиукраїнського інтернет-агітатора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: