Перестрілка в Одесі: в рідному місті загиблого поліцейського оголосили жалобу

Читать на русском
У місті Вознесенськ Миколаївської області оголосили жалобу за поліцейським, який загинув під час перестрілки в Одесі 19 січня.
Стрілянина в Одесі. Фото з місця події

У місті Вознесенськ Миколаївської області оголосили жалобу за поліцейським, який загинув під час перестрілки в Одесі 19 січня.

Про це повідомили в прес-службі Вознесенської міськради в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні, 22 січня, у Вознесенську, на батьківщині загиблого 19 січня 2018 року під час виконання службових обов'язків поліцейського Пригаріна Сергія Володимировича, оголошений день жалоби. Похорони відбудуться в місті Одеса, прощання – в Одеському будинку офіцерів. Просимо приспустити прапори на будівлях та обмежити розважальні заходи», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 січня в Одесі під час операції із затримання зловмисника сталася перестрілка. В результаті стрілянини загинули три людини (стрілок Валентин Дорошенко, його знайомий і 27-річний працівник поліції) й ще троє отримали поранення (два правоохоронці й один випадковий свідок).

За фактом події порушили кримінальну справу за ст. 115 і 348 (умисне вбивство та замах на життя працівника правоохоронних органів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, влада Одеси надасть матеріальну допомогу родині загиблого поліцейського та постраждалим під час перестрілки на вулиці Новосельського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: