НАБУ завершило розслідування у справі головлікаря ЗОКЛ, сам він без запобіжного заходу

Читать на русском
Захист головлікаря Запорізької обласної лікарні ознайомлюється з матеріалами досудового розслідування, здійсненого НАБУ.
Ігор Шишка

Ще 24 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро завершили досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою в організації незаконної закупівлі автомобілів швидкої допомоги головного лікаря Запорізької обласної клінічної лікарні Ігоря Шишки.

Станом на 26 грудня процес ознайомлення адвокатом із матеріалами кримінального провадження тривав, сам же Шишка перебуває наразі без запобіжного заходу, пише «Слово і Діло».

Під час подання останнього клопотання прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури були порушені терміни. Згідно з ч. 1 ст. 199 КПК, максимально пізній термін – за 5 днів до завершення дії попереднього рішення про продовження запобіжного заходу, а прокурор САП Наталія Висоцька подала його за день до завершення.

Повторне клопотання про обрання запобіжного заходу Шишці поки не розглядалося судом. Також САП не подавала прохання про обмеження термінів ознайомлення з матеріалами розслідування.

Нагадаємо, що через непідписання оновленого повідомлення про підозру головлікаря ЗОКЛ прокурором САП Висоцькою суд зняв арешт із двох квартир дружини Шишки.

Раніше суд також залишив на посаді головлікаря ЗОКЛ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: