Суд продовжив запобіжний захід спільниці головлікаря ЗОКЛ

Читать на русском
Підозрюваній у справі головного лікаря Запорізької обласної лікарні Ігоря Шишки продовжили зобов'язання, покладені судом.

Начальниці відділу матеріально-технічного забезпечення Запорізької обласної клінічної лікарні Неонілі Добриці, яка є підозрюваною у справі детективів Національного антикорупційного бюро, продовжили запобіжний захід на 60 діб.

Таке рішення ухвалив один із районних судів Києві кілька тижнів тому, пише «Слово і Діло».

Згідно з рішенням, покладені на Добрицю зобов'язання продовжені до 30 січня 2018 року. Як відомо, суддя поклав на підозрювану наступні зобов'язання: не відлучатися із Запоріжжя без дозволу; повідомляти детективу чи прокурору про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими фігурантами справи й здати документи для виїзду за кордон.

Також раніше суд змінив запобіжний захід екс-директору ТОВ «ТФК «ЛАЗ» Олександру Строганову з домашнього арешту на особисте зобов'язання терміном до 27 грудня. На нього були покладені практично такі ж зобов'язання, крім заборони на виїзд із місця проживання та повідомлення правоохоронцям про зміну місця проживання та/або роботи.

Нагадаємо, 1 серпня детективи НАБУ затримали головлікаря ЗОКЛ Ігоря Шишку за підозрою в організації незаконної закупівлі автомобілів швидкої допомоги, в результаті чого державі завдано збитків на 13 мільйонів гривень. Згодом йому повідомили про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: