Клімкін прокоментував «зустрічі» Порошенка і Путіна

Читать на русском
Голова МЗС України Павло Клімкін вважає заяву прес-секретаря Путіна про зустрічі президентів не випадковою і такою, що носить провокаційний характер.

Голова МЗС України Павло Клімкін вважає заяву прес-секретаря Путіна про зустрічі президентів не випадковою і такою, що носить провокаційний характер.

Заяви прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова про зустрічі Володимира Путіна з українським колегою Петром Порошенком не відповідають дійсності, і носять провокаційний характер.

Клімкін розповів про провокації РФКлімкін назвав провокацією спробу РФ повернути Україні зброю з анексованого Криму. Передача зброї послабить позицію України.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив у понеділок, 22 січня, міністр закордонних справ Павло Клімкін на підсумковій прес-конференції.

«Я не знаю ні про одну непублічну зустріч (Порошенка з Путіним). Я не розумію, яким чином вони, в принципі, можуть відбуватися. Я вважаю, що це з боку пана Пєскова не обмовка, а добре усвідомлена провокація», - сказав він.

Разом з тим, він повідомив, що зустрічі президентів, як правило, відбуваються в нормандському форматі, а також на міжнародних форумах.

Нагадаємо, Пєсков заявляв раніше, що Путін і Порошенко підтримують контакти, зокрема, проводять зустрічі.

Однак незабаром Пєсков відмовився від своїх же слів про контакти Путіна і Порошенка.

А у Порошенка заперечують таємні зустрічі президента з Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: