У Порошенка заперечують таємні зустрічі президента з Путіним

Читать на русском
Зустрічі президента України Петра Порошенка і російського лідера Володимира Путіна відбуваються виключно в тристоронньому форматі.

В Адміністрації Президента заявили, що президент України Петро Порошенко після укладення мінських домовленостей не проводив жодної зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як інформує «Слово і Діло», про це Корреспондент.net розповіли в Адміністрації президента України в неділю, 21 січня.

«Жодної зустрічі у двосторонньому форматі, починаючи з 2014 року, коли Петро Порошенко став президентом, між ними не було. Всі зустрічі Петра Порошенка і Володимира Путіна відбуваються при свідках і є публічними. Все інше - це маніпуляції», - сказали в Адміністрації.

Як уточнило джерело з близького оточення Порошенка, одна з причин того, що зустрічі між російським і українським президентами не проходять без свідків є величезна недовіра Порошенка до Путіна.

«Саме внаслідок недовіри Порошенко й відмовляється від будь-яких зустрічей наодинці з Путіним. Є побоювання, що після такої можливої ​​зустрічі інформація буде повністю спотворена», - додав співрозмовник видання.

Мінськ-2018. Геращенко озвучила пріоритетиУкраїна під час перемовин у Мінську наполягатиме на створенні експертної групи для пошуку зниклих безвісти та ексгумації тіл загиблих на Донбасі.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зробив заяву про контакти глав українського та російського держав.

«Такі зустрічі мають місце, ми про них не повідомляємо», - сказав він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: