Зведення АТО: бойовики обстріляли бійців ЗСУ, є загиблий

Читать на русском
Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУВнаслідок мінометних обстрілів загинув 1 військовослужбовець.

Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України, зокрема із озброєння, яке вони повинні були відвести від лінії розмежування. Внаслідок мінометних обстрілів загинув 1 військовослужбовець ЗСУ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 22 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 22 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На Луганському напрямку ворог, посеред ночі, порушив режим припинення вогню неподалік Троїцького, де вів вогонь зі 120-мм мінометів. На Світлодарській дузі противник активізувався у ранковий час», - йдеться у повідомленні.

Крім того, впродовж дня з різних напрямків та з невеликими перервами бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО з гранатометів та із 120-ти і 82-мм мінометів у районі населеного пункту Луганське.

Бойовики оголосили Києву список для обмінуУ ОРДЛО вимагають від Києва передати їм понад 80 осіб у рамках наступного етапу обміну утримуваними особами. Раніше йшлося про формулу 83 на 29.

«На Донецькому напрямку незаконні збройні формування застосували міномети калібру 82-мм по оборонцях Новотроїцького», - зазначають у штабі.

Загалом, від початку доби, агресор здійснив 6 прицільних обстрілів українських позицій.

Раніше «Слово і ДІло» писало про «повстання» на Донбасі. У АТО повідомили про вихід бойовиків з-під контролю ватажків.

Так само в ОБСЄ заявили про різке збільшення кількості порушень режиму тиші на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: