У Затоці на базі відпочинку прогримів вибух

Читать на русском
У селищі Затока Одеської області 20 січня прогримів вибух від саморобного вибухового пристрою. В результаті події ніхто не постраждав.

У селищі Затока Одеської області 20 січня прогримів вибух від саморобного вибухового пристрою. У результаті події ніхто не постраждав.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області, пише «Слово і Діло».

У селищі Затока Одеської області 20 січня прогримів вибух від саморобного вибухового пристрою. В результаті події ніхто не постраждав.

«Близько третьої години ночі в Білгород-Дністровський відділ поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що невстановлена ​​особа, перебуваючи на території бази відпочинку, шляхом підриву пошкодила частину будівлі. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції, представники прокуратури, фахівці вибухотехнічного управління і кінологи», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що епіцентр вибуху знаходився в приміщенні за вхідними металевими воротами. Там була виявлена ​​воронка, біля неї знаходилися полімерна каністра з залишками паливно-мастильних матеріалів, а також фрагмент поліетилену з рваними краями.

Також на території бази відпочинку виявили сокиру, дріт довжиною 56 м, спортивну туристичну сумку і кабель.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

У даний час призначено низку експертиз, розслідування триває.

Раніше в Запорізькій області через вибух евакуювали житловий будинок.

Нагадаємо також, що в Одесі чоловік з рушниці стріляв в перехожих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: