Турецькі танки увійшли до Сирії – ЗМІ

Читать на русском
Турецькі танки увійшли до сирійського Афріну, надаючи підтримку опозиційній Вільній сирійській армії в операції проти курдських формувань.

Турецькі танки увійшли в сирійський Афрін, надаючи підтримку опозиційній Вільній сирійській армії в операції проти курдських формувань.

Про це повідомляє турецький телеканал NTV, посилаючись на військові джерела, передає «Слово і Діло».

США vs. РФ: чому Україна «на паузі»Захід протягом усієї російської агресії, нехай зі змінним успіхом, але все-таки підтримував Україну. З іншого боку, зупинити війну це не допомогло. Чи чекати зовнішньополітичних змін у 2018 році, розбирались експерти.

У другий день проведення турецької операції «Оливкова гілка» формування Вільної сирійської армії увійшли в Афрін і почали широкомасштабну операцію на суходолі.

Відзначається, що турецька бронетехніка не стикалася з серйозним опором сил самооборони курдів, які відступають від кордону вглиб території Сирії.

Раніше начальник Генерального штабу Туреччини генерал Хулуси Акар заявляв, що операція «Оливкова гілка» буде націлена виключно на «терористів, їхні притулки, житло, зброю, інструменти та обладнання».

Раніше президент Туреччини Реджеп Ердоган пригрозив придушити «сили безпеки» США в Сирії.

Нагадаємо також, в Сирії авіабаза РФ потрапила під обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: