У САП прокоментували відверте інтерв'ю позаштатного «агента» НАБУ

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі незадоволені витоком деталей розслідувань, які в інтерв'ю розповів Євген Шевченко.
Назар Холодницький

Детективи Національного антикорупційного бюро почали службову перевірку щодо свого позаштатного «агента» Євгена Шевченка, який в інтерв'ю розкрив таємницю слідства.

Про це в ефірі телеканалу «1+1» розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, такі публікації шкодять роботі всіх правоохоронних органів.

«Ми глибоко стурбовані таким черговим витоком інформації. Це ще раз підтверджує, що в НАБУ є системні проблеми з таємницею слідства. Якщо так будуть діяти далі, то Антикорупційна прокуратура не буде мати іншого виходу, як забрати всі справи з НАБУ, залучати інші правоохоронні органи і доводити їх до кінця», – пригрозив керівник САП.

Після перевірки слідчі планують порушити кримінальне провадження, однак сам Шевченко у своїй відвертості нічого поганого не бачить.

«Були певні причини, з яких я дав це інтерв'ю. Я зараз не можу про ці  причини казати, але з часом суспільство дізнається», – пообіцяв він.

Нагадаємо, НАБУ спільно з ГПУ викрили на пропозиції хабара детективу Бюро депутата Одеської обласної ради Олега Бабенка. Згідно інтерв'ю позаштатного «агента» Шевченка, він брав участь у спецоперації і розкрив деякі деталі.

Сам {embed:publication:url:53668:[Бабенко всі чутки про його участь у пропозиції хабара спростовує і пообіцяв у п'ятницю, 19 січня прийти на допит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: