У Нацполіції відзвітували, скільки вбивств розкрили за добу

Читать на русском
За вказаними фактами порушено кримінальні провадження у ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Національній поліції заявили про розкриття п'яти вбивств, які сталися за минулу добу.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП, пише «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: соцмережі відреагували на затримання підозрюваногоСлово і Діло зібрало коментарі із соцмереж з приводу затримання підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

«Два з них сталися в Одеській області, по одному - в Донецькій, Запорізькій і Київській областях. У двох злочинах об'єктами посягання стали члени сім'ї. В Одесі загинули дві людини, один із загиблих - офіцер поліції. Всі факти розслідують слідчі», - йдеться в повідомленні.

У Запорізькій області 45-річний чоловік убив свою дружину і покінчив життя самогубством. Подібний випадок стався в Київській області. Під час сварки після розпивання спиртних напоїв 34-річний чоловік вдарив 29-річну співмешканку. Захищаючись, жінка схопила кухонний ніж і вдарила ним співмешканця. Він помер по дорозі в лікарню.

У Донецькій області було знайдено труп чоловіка. Як з'ясувалося, невідомий завдав 31-річному жителю Слов'янська ножові поранення. Потерпілий помер від отриманих травм. Невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного - 21-річного місцевого жителя.

В Одесі в лікарню був доставлений 31-річний місцевий житель з проникаючим ножовим пораненням. Попередньо вдалося з'ясувати, що потерпілий отримав поранення біля бару, де перед цим вживав спиртні напої. Поліція підозрює 25-річного молодика.

«П'яте вбивство теж мало місце в Одесі. Під час спроби затримати 57-річного чоловіка, який перебував у розшуку, той відкрив стрілянину з автоматичної зброї. В результаті вогнепальні поранення отримали троє поліцейських. Перед цим зловмисник застрелив чоловіка, який перебував із ним у приміщенні. При затриманні нападника поліцейські знешкодили його. Пізніше в лікарні від отриманих поранень помер 27-річний дільничний офіцер поліції Сергій Пригарін», - додали в Нацполіціі.

За вказаними фактами порушено кримінальні провадження у ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі правоохоронці затримали злочинців, які захопили заручника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: