Суд заарештував вилучені під час обшуків у директора Інституту агроекології речі

Читать на русском
Антикорупційне бюро домоглося арешту низки речей і документів, вилучених під час слідчих дій у Ореста Фурдичка.

У затриманого детективами Національного антикорупційного бюро за підозрою в одержанні хабара директора Інституту агроекології і природокористування Національної аграрної академії наук України Ореста Фурдичка провели обшуки в кабінеті і вдома, вилучивши низку особистих речей і документів.

Практично всі вилучені речі і документи була заарештовані Солом'янським районним судом міста Києва кілька тижнів тому, пише «Слово і Діло».

Під час обшуку вдома у Фурдичка детективи вилучили грошові 270 доларів; 10 тисяч гривень; 755 євро; дві зупинки з металу жовтого кольору; значок НААН з металу жовтого та білого кольору значок у формі тризуба з металу жовтого та білого кольору з каменем білого кольору; годинник з металу білого кольору з написом Revue Thommen з ремінцем коричневого кольору; портмоне чорного кольору з написом Mont Blanc; шабля з металу сріблястого кольору в піхвах чорно-жовтого кольору з табличкою з дарчим написом; шабля з металу сріблястого кольору в піхвах з металу білого кольору та ручкою з дерева; ніж в чохлі і футлярі зі скла і дерева пояснювальній записці «Авторський ніж «Товариш». Суд заарештував всі речі, крім грошей.

Також у кабінеті директора Інституту агроекології Бюро вилучило наступне: майже 15 тисяч гривень; мобільний телефон Samsung; ноутбук; 10 талонів по 10 літрів бензину А-95 Техойл і низку документів. Цього разу суддя заарештував все вилучене.

Нагадаємо, суд заарештував майно затриманого НАБУ директора Інституту агроекології.

Також із другої спроби суд відсторонив Фурдичка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: