Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий має намір побудувати школу викладання англійською мовою

19 жовтня 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про намір побудувати адаптовану до українських стандартів школу викладання англійською мовою.
У процесі
Сказано 19 жовтня 2017 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/society/education/243171-my-planuiemo-pobuduvaty-shkolu-vykladannia-anhliiskoiu-movoiu-iaka-adaptovana-do-ukrainskykh-standartiv-a-sadovyi
  • Лист начальника управління освіти
  • Лист управління освіти Львівської міської ради від 2 квітня 2020 року
  • Лист Львівської міської ради від 29 червня 2021 року

Результат

Станом на 29 червня 2021 року Львівська міська рада, класична гімназія при Львівському національному університеті ім. Франка та благодійна організація "Благодійний фонд "ДІАКОНІЯ" уклали договір про право забудови земельної ділянки з метою створення двомовної українсько-англійської школи в рамках реалізації освітнього проєкту "Ноосфера".

Нагадаємо про перебіг подій:

2 квітня 2020 року Львівська міськрада повідомила, що між благодійною організацією "Благодійний фонд "ДІАКОНІЯ", управлінням освіти та класичною гімназією при Львівському національному університеті імені Івана Франка підписано 16 квітня 2019 року договір з метою створення школи викладання англійською мовою.

За інформацією управління освіти Львівської МР від 11 грудня 2018 року з метою створення інноваційного міжнародного закладу освіти з двомовним навчанням утворено робочу групу для напрацювання концепції першого двомовного міжнародного освітнього проекту у складі працівників міської ради.