Вбивство Ноздровської: суд ухвалив важливе рішення

Читать на русском
Апеляція була подана адвокатами сім'ї Ірини Ноздровської, які просили суд змінити запобіжний захід Юрію Россошанському на домашній арешт.

Апеляційний суд Київської області залишив під вартою Юрія Россошанського, який підозрюється у вбивстві правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Вбивство Ноздровської: соцмережі відреагували на затримання підозрюваногоСлово і Діло зібрало коментарі із соцмереж з приводу затримання підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

«На засіданні в четвер апеляційна інстанція залишила чинним рішення Вишгородського районного суду Київської області від 9 січня про обрання підозрюваному відповідного запобіжного заходу. Таким чином, Россошанський буде під арештом до 8 березня 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Апеляція була подана адвокатами сім'ї Ірини Ноздровської, які просили суд змінити запобіжний захід Юрію Россошанському на домашній арешт.

Як повідомлялося, родичі Ірини Ноздровської сумніваються, що заарештований Юрій Россошанський винен у злочині. Ця версія не викликає довіри у дочки загиблої - Анастасії Ноздровської.

Нагадаємо, зниклу безвісти Ірину Ноздровську знайшли мертвою під Києвом 1 січня. Жінка вела справу про загибель своєї сестри, яку у вересні 2015 року на смерть збив Дмитро Россошанський - племінник районного судді, який на момент ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння.

У вбивстві Ноздровської підозрюється Юрій Россошанський. Суд заарештував його 9 січня на два місяці без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: