В Івано-Франківську не відкрили кімнату матері та дитини в міському парку, обіцяну минулого року

Читать на русском
Мер міста Руслан Марцінків, який провалив цю обіцянку, назвав нову дату відкриття кімнати матері та дитини в парку ім. Тараса Шевченка

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків не виконав обіцянку облаштувати кімнату матері та дитини на території парку ім. Тараса Шевченка в 2017 році.

Таку обіцянку він дав 21 липня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Цього року чимало цікавих задумів маємо для парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Ось тільки деякі з наших планів на 2017 рік, а далі буде ще», – написав мер на своїй сторінці в Facebook і озвучив низку обіцянок, в тому числі й із приводу облаштування кімнати матері та дитини.

Однак до кінця 2017 року кімната матері та дитини не була відкрита. Про це Марцінків повідомив 14 січня 2018 року на міському телебаченні, пообіцявши, що її відкриття заплановане на початок лютого 2018 року.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська

Щодо благоустрою Івано-Франківська, то в 2018 році Марцінків пообіцяв до Дня міста, 7 травня, відкрити площу Міцкевича. Про це він заявив 16 січня 2018 року в ефірі обласного телеканалу «Галичина».

Також він обіцяв відремонтувати ковані ворота на вулиці Гаркуші, 7 та облаштувати перехід на вулиці Гординського в першому півріччі 2018 року.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Марцінків дав 180 обіцянок, з яких 43 виконав, а 25 – провалив.

Раніше ми повідомляли, що обіцяють українські мери щодо впровадження новітніх технологій, а також розповіли про те, як мери українських міст борються з незаконним будівництвом і недобудовами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: