Пільгові тарифи УЗ: суд зняв арешт із квартири екс-заступника голови «Укрзалізниці»

Читать на русском
Слідчий суддя заарештував квартиру доньки колишнього заступника керівника УЗ Петра Науменка, яка жодного стосунку до розслідування не має.

З квартири доньки затриманого детективами Національного антикорупційного бюро за підозрою в зловживанні службовим становищем колишньому заступнику генерального директора «Укрзалізниці» Петра Науменка зняли арешт.

Таке рішення ухвалив Апеляційний суд міста Києва кілька тижнів тому за результатами розгляду скарги адвоката підозрюваного, пише «Слово і Діло».

Колегія суддів зазначила, що слідчий суддя за клопотанням детектива НАБУ заарештував квартиру нібито Науменка загальною площею 134,2 кв. м, однак вона їм була подарована ще в 2015 році дочці. Працівник Бюро в своєму клопотанні зазначав, що арешт потрібно накласти для забезпечення цивільного позову Міністерства інфраструктури України. Водночас він забув вказати, що ця квартира належить дочці Науменка, яка жодного стосунку до кримінального провадження не має.

Таким чином, колегія суддів вирішила задовольнити клопотання й зняти арешт із нерухомості.

Нагадаємо, суд пом'якшив запобіжний захід екс-заступнику голови «Укрзалізниці», відпустивши його під особисте зобов'язання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: