Нардеп Тимошенко передумав підтримувати розрив дипвідносин із Росією

Читать на русском
Розрив дипломатичних відносин із Росією минулого року обіцяв підтримати Юрій Тимошенко. Однак за відповідну поправку не проголосував.
Юрій Тимошенко

Народний депутат Юрій Тимошенко не виконав обіцянку підтримати розрив дипломатичних відносин із Росією до повернення Криму до складу України.

Відповідну обіцянку Тимошенко давав 10 листопада минулого року, нагадує «Слово і Діло».

«Поки Крим не буде повернений, я за повний розрив усіх дипломатичних відносин із Росією. Повне скасування, повний розрив відносин, візовий режим», – заявляв нардеп.

Відзначимо, відповідна поправка була внесена до законопроекту про реінтеграцію Донбасу. Кабміну була подана пропозиція за три місяці розірвати дипломатичні відносини з РФ.

Нардепи не захотіли розривати дипвідносини з РосієюВерховна Рада не підтримала поправку про розрив дипломатичних відносин між Україною і Російською Федерацією.

У січні Верховна Рада голосувала за цю поправку до законопроекту, однак для її ухвалення не вистачило голосів. Тимошенко цю пропозицію не підтримав, тож його обіцянка вважається невиконаною.

Раніше Тимошенко заявив, що не голосуватиме за законопроект про реінтеграцію Донбасу, якщо не буде чітко прописано, що амністія щодо тих, хто катував і вбивав полонених, не застосовується.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралося, що передбачає законопроект «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: