У cтолиці запрацюють пункти обігріву

Читать на русском
У середньому в Києві працюватимуть близько 30 пунктів обігріву, де люди без постійного місця проживання зможуть отримати першу допомогу.

З 15 січня в Києві запрацюють 30 пунктів обігріву.

Про це повідомив директор департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов у ефірі однієї з радіостанцій, передає «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко планує укомплектувати 30 медичних бригадСказано 6 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Пункти обігріву розгортаються залежно від погодних умов. Сьогодні хоча й холодно, але ситуація не така, коли ми відкриваємо зазвичай пункти обігріву, але ми їх відкриємо, бо сьогодні й завтра (15 та 16 січня – ред.) ночі будуть прохолодними», – зазначив Крикунов.

За його словами, пункти обігріву працюватимуть у кожному районі. У першу чергу вони розташовуватимуться на базі територіальних центрів соціального обслуговування. Також будуть відкриті додаткові пункти обігріву за сприяння управлінь соціального захисту на базі ЖЕКів.

«У середньому в Києві працюватимуть близько 30 пунктів обігріву, де люди без постійного місця проживання зможуть отримати першу допомогу, а за необхідності – гарячий чай і просто погрітися», – додав директор департаменту.

Він пояснив, що офіційно пункти обігріву відкриваються, коли температура знижується до -20°C: «Але враховуючи, що ця зима трохи не така, як завжди, то сьогоднішня температура є достатньо холодною, тому ми вже сьогодні (15 січня – ред.) запрацюємо», – сказав чиновник. Крикунов підкреслив, що до пункту обігріву може звернутися будь-яка людина.

Нагадаємо, 15 січня в Києві почали демонтаж головної новорічної ялинки.

Раніше киян попереджали про ожеледицю на дорогах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: