Синоптики прогнозують на Водохреще мороз і снігопади

Читать на русском
За прогнозами синоптиків температура повітря в Україні знизиться вже цими вихідними, а на сніг варто очікувати вже наступного тижня.

За прогнозами синоптиків температура повітря в Україні знизиться вже цими вихідними, а на снігу варто очікувати вже наступного тижня.

Про це в ефірі «Еспресо» розповіла синоптик Наталка Діденко, пише «Слово і Діло».

Ураган зірвав пасажирський поїзд із рейок у Швейцарії – відеоУ Швейцарії ураган зірвав із рейок пасажирський поїзд, внаслідок чого вісім осіб отримали поранення.

12 січня погода в країні не зазнає суттєвих змін, вночі очікується від 2 до 7 градусів морозу, а на півдні та Закарпатті буде трохи тепліше.

Вдень на заході, півночі та на північному сході буде в межах 0-3 градусів морозу, а у більшості центральних регіонів та південній обасті – плюсова температура.

«Сьогодні, 11 січня, можливо, у південно-західній частині дотягуватиме хмарність до Київщини, пройде невеликий мокрий сніг. Але суттєві опади поки що малоймовірні», – наголосила Діденко.

У період із 13 до 16 січня в країні очікується посилення морозів, вночі може похолоднішати аж до -12 градусів. На північному сході, Полтавщині та Черкащині може бути і до -15... -17 градусів.

За попередніми прогнозами, снігопади в країні почнуться 18-20 січня.

Нагадаємо, лижні курорти в Італії та Швейцарії опинилися у сніговій пастці через сильні снігопади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: