Справа про побиття активіста: Геращенко не став інформувати громадськість про результати суду

Читать на русском
Народний депутат України Антон Геращенко так і не поінформував суспільство про результати судового розгляду всправи Артема Маркаряна, відповідно, провалив свою обіцянку.

Народний депутат України Антон Геращенко так і не поінформував суспільство про результати судового розгляду всправи Артема Маркаряна, а відповідно, провалив свою обіцянку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення нардепа в Facebook від 29 серпня 2016 року, в якому він також пообіцяв тримати справу «на особистому контролі».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко пообіцяв інформувати суспільство про результати розгляду в суді справи щодо побиття активістаСказано 29 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, Артем Маркарян палицею побив активіста, який зробив йому зауваження за порушення правил дорожнього руху.

У своєму листі наприкінці січня 2017 року Геращенко повідомив, що за фактом побиття активіста Артемом Маркаряном було розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство), й за наявною інформацією, обвинувальний акт передали до Шевченківського районного суду Києва, суддя – Олег Лінник.

Наприкінці жовтня минулого року «Слово і Діло» повторно надіслало запит до народного депутата, однак відповіді не отримало. Тому цю обіцянку вважаємо невиконаною, оскільки парламентар не проінформував нас про результати розгляду в суді справи про побиття активіста.

Загалом в активі Геращенка 77 обіцянок, з яких він виконав 27, а провалив – 23. Рівень відповідальності парламентаря – 35%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: