Чому бойовики не пустили ОБСЄ до ДФС

Читать на русском
Бойовики ОРДО завадили спостерігачам ОБСЄ провести роботи з обслуговування камери відеоспостереження на Донецькій фільтрувальній станції.

Бойовики ОРДО завадили спостерігачам ОБСЄ провести роботи з обслуговування камери відеоспостереження на Донецькій фільтрувальній станції.

Про це повідомляє в Facebook прес-центр штабу АТО з посиланням на українську сторону Спільного центру координації та контролю, пише «Слово і Діло».

Реінтеграція Донбасу: що передбачає законопроектБезпрецедентні повноваження силовиків і відповідальність держави-агресора - норми законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Так, за даними СЦКК, 16 січня бойовики відмовилися надати гарантії безпеки ОБСЄ, чим зірвали проведення зазначених робіт.

Зі свого боку українська сторона центру підкреслює важливість припинення будь-яких провокації навколо ДФС як одного з найважливіших та найбільш вразливих критичних об’єктів цивільної інфраструктури Донбасу.

«Українська сторона СЦКК наголошує, що такі провокативні дії НЗФ ОРДО є свідченням їхнього очевидного небажання сприяти СММ ОБСЄ функцій щодо отримання технічними засобами об’єктивної інформації про випадки порушення припинення вогню», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної після підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули двоє українських військових.

Протягом минулої доби в зоні АТО бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» тричі порушили режим тиші.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: