Шоколадна справа: «Київхлібу» заборонили передавати права на «Казковий ключик» (доповнено)

Читать на русском
Оновлено. Господарський суд Києва заборонив передавати право власності на упаковку торта Казковий ключик до розгляду спору з Roshen по суті.
Торт «Золотий ключик» («Рошен»)

Господарський суд Києва заборонив ПАТ «Київхліб» випускати продукцію тортів в упаковці, схожій на «Золотий ключик» підприємства Roshen до розгляду спору з Roshen по суті.

Оновлено. Господарський суд Києва заборонив передавати право власності на упаковку торта Казковий ключик до розгляду спору з Roshen по суті.
Торт «Казковий ключик» («Київхліб»)

Про це йдеться в рішенні суду від 26 грудня 2017 року, передає «Слово і Діло».

Крім того, суд заборонив Міністерству економічного розвитку і торгівлі України вносити до Державного реєстру патентів України на промислові зразки будь-які зміни, які стосуються правового статусу промислового зразка за патентом України № 33762.

Предметом спору стала заява Roshen про те, що упаковка торта Казковий ключик виробництва ПАТ Київхліб схожа на упаковку торта Золотий ключик виробництва кондитерська корпорації Рошен, що може привести до змішування діяльності двох компаній.

У свою чергу, Київхліб вважає, що схожість упаковок для тортів відсутня і претензії Roshen не обгрунтовані, в зв'язку з чим відстоює свою позицію в рамках розгляду такої судової справи.

Крім того, в суді також розглядається справа про можливе порушення прав інтелектуальної власності на упаковку і найменування торта «Київський».

Раніше в «Київхлібі» повідомили про зростання цін на продукцію.

Нагадаємо також, що Росія виставила рахунок «Рошену».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: