У Москві екс-директор кондитерської фабрики влаштував стрілянину

Читать на русском
Колишній власник кондитерської фабрики Меншовик на південному сході Москви відкрив стрілянину в будівлі й захопив кілька людей у ​​заручники.

Колишній власник кондитерської фабрики «Меншовик» на південному сході Москви відкрив стрілянину в будівлі й захопив кілька людей у ​​заручники.

Про це РІА «Новости» повідомило джерело в правоохоронних органах, передає «Слово і Діло».

Колишній власник кондитерської фабрики Меншовик на південному сході Москви відкрив стрілянину в будівлі й захопив кілька людей у ​​заручники.

У результаті одна людина загинула, ще троє поранені. Скільки людей утримує підозрюваний, поки невідомо. Поліцейські оточили район і намагаються встановити з ним контакт. Поки він не відпускає поранених.

Чоловік пересувається територією фабрики й чинить опір при затриманні. Як повідомляє Telegram-канал Mash, за деякими даними, директор фабрики «Меншовик» у Москві вирішив розстріляти своїх відвідувачів через серйозні борги.

Вранці 27 грудня до нього прийшли люди, які вимагали повернення старого боргу, за яким уже навіть почалася цивільна справа. Зараз директор «Меншовика» продовжує утримувати заручників, а також відмовляється підпускати поліцію до поранених. Точна їх кількість невідома, але очевидці повідомляють про щонайменше трьох.

Співробітники поліції поки не можуть увійти на територію фабрики й встановити зв'язок з екс-власником. Вимог від нього не надходило.

Раніше повідомлялося, що в ресторані в США обстріляли людей.

Нагадаємо, в Рівному спалили будинок та автомобіль депутата.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: