Трамп розповів, чому передумав їхати до Лондона

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп підтвердив інформацію, що раніше з'явилася в ЗМІ, про скасування його візиту до Великобританії, запланованого на кінець лютого.

Президент США Дональд Трамп підтвердив інформацію, що раніше з'явилася в ЗМІ, про скасування його візиту до Великої Британії, запланованого на кінець лютого.

Про це інформує «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення Трампа в Twitter.

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

«Причиною скасування мого візиту є те, що я не великий шанувальник адміністрації Обами, яка за гроші продала прекрасне посольство (США - ред.) в Лондоні, яке розміщувалося в кращому місці, тільки для того, щоб побудувати нове на околиці за $ 1,2 млрд. Погана угода», - написав Трамп.

«Хочете, щоб я перерізав стрічку, – ні!», - додав президент.

Британська Guardian повідомила, що істиною причиною скасування візиту Трампа стали побоювання серйозних протестів проти нього під час перебування в Великобританії.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей спочатку запросила Трампа завітати з «державним» візитом, проте пізніше статус візиту був змінений на «робочий» в зв'язку з протестами британських парламентаріїв, незадоволених міграційною політикою американського президента.

Раніше повідомлялося, що американцям порадили бути обережними під час поїздок в Україну.

Відзначимо також, що у Трампа працюють над посиленням антиросійських санкцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: