З'ясувалося, чи буде Трамп балотуватися на виборах у 2020 році

Читать на русском
Заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі заявив про те, що Дональд Трамп має намір ще раз висунути свою кандидатуру на пост глави держави, на виборах 2020 році.

Заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі заявив про те, що Дональд Трамп має намір ще раз висунути свою кандидатуру на пост глави держави, на виборах 2020 році.

Про це заявив в понеділок журналістам в Нешвіллі (штат Теннесі), де Трамп виступав перед фермерами, йдеться в стенограмі на сайті Білого дому, передає «Слово і Діло».

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

«Безумовно він збирається знову поборотися за посаду президента на наступних виборах» ( «He's going to run for President again)», - сказав Гідлі.

Представники ЗМІ попросили його прокоментувати виступ популярної телеведучої Опри Уїнфрі в неділю 7 січня в Лос-Анджелесі на 75-й церемонії вручення премій «Золотий глобус», після якого ряд американських ЗМІ повідомив, посилаючись на джерела, що вона розглядає можливість участі в президентських виборах в 2020 році .

За словами Гідлі, він не обговорював з Трампом цю промову Уїнфрі. Після чого його запитали щодо планів самого Трампа знову брати участь у змаганні за президентське крісло.

Спочатку співробітник Білого дому намагався відбутися жартами, порадивши журналістам дочекатися офіційного початку кампанії, але після питання, чи є у нього сумніви з приводу наміру Трампа переобратися на другий термін, він відповів негативно, підтвердивши рішучість президента США знову брати участь у виборах.

Раніше повідомлялося, що в Нью-Йорку горів хмарочос Трампа, є постраждалі.

Відзначимо також, що президент США готовий до розмови з Кім Чен Ином.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: