Стало відомо, на скільки днів продовжили арешт Єфремову

Читать на русском
Суд вважає за необхідне продовжити термін тримання під вартою Єфремова на 60 днів, а саме до 20 листопада 2017 року включно.

Старобільський районний суд Луганської області 22 вересня задовольнив клопотання прокурора Павла Кожуховського про продовження терміну тримання під вартою колишнього голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова на 60 днів.

Як повідомляє «Радіо Свобода», відповідне рішення оголосив головуючий суддя Олександр Пелих, пише «Слово і Діло».

«Суд вважає за необхідне продовжити термін утримання під вартою Єфремова на 60 днів, а саме до 20 листопада 2017 року включно», – заявив він.

Разом із тим суддя Пелих підкреслив, що запобіжні заходи у вигляді особистого зобов'язання, особистої поруки, домашнього арешту, застави не можуть бути застосовані до осіб, які підозрюються або обвинувачуються за деякими з інкримінованих Єфремову статей Кримінального кодексу.

Як повідомлялося, 4 січня Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо Єфремова. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в сприянні захопленню Управління СБУ в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Нагадаємо, ФБР знайшло мільйонні рахунки Єфремова за кордоном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: