«Бурштинова справа»: суд зняв арешт із майна та «хабара» підозрюваного

Читать на русском
Адвокат підозрюваного у бурштиновій справі Костянтина Проскурка домігся зняття арешту з транспортного засобу і нерухомості клієнта.
Констянтин Проскурко

З автомобіля, землі і грошей, номери яких збігаються з номерами переданих купюр працівником Національного антикорупційного бюро під прикриттям у вигляді хабара, вилучених будинку у підозрюваного, помічника народного депутата від Радикальної партії Тетяни Юзькової Костянтина Проскурка, зняли арешт.

Таке рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва кілька днів тому за клопотанням адвоката підозрюваного, пише «Слово і Діло».

Так, суд зняв арешт з особистого автомобіля Проскурка Volvo XC60 2016 року випуску, земельної ділянки площею 0,1 га та 1400 доларів, які були знайдені у підозрюваного вдома. Як відомо, детективи НАБУ повідомляли, що зазначені гроші були знайдені у Прокурка вдома, а номери їх купюр збігаються з номерами переданих агентом НАБУ грошей в якості хабара представникам міжфракційного депутатського об'єднання «Депутатського контролю».

Чим керувався суд при ухваленні такого рішення встановити поки неможливо через те, що в судовому реєстрі оприлюднена лише резолютивна частина рішення.

Нагадаємо, фігуранту «бурштинової справи» скасували домашній арешт. Пізніше, ще одному підозрюваному в цій справі пом'якшили запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: