САП оскаржила рішення суду не відстороняти директора Інституту агроекології

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі повторно спробують відсторонити затриманого керівника однієї з науково-дослідних установ.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури оскаржили рішення про відмову відсторонити від посади директора Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України Ореста Фурдичка, якого детективи Національного антикорупційного бюро затримали за підозрою в отриманні хабара.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі САП.

За словами прокуратури, крім апеляції, прокурори подали ще й повторне клопотання про відсторонення директора Інституту агроекології від посади.

«САП оскаржила відмову слідчого судді Солом'янського районного суду у відстороненні від посади директора однієї з науково-дослідних установ, який був затриманий разом зі спільником 30 грудня 2017 року детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП після отримання частини неправомірної вигоди. Також прокурори подали нове клопотання про відсторонення підозрюваного від посади, яке призначене для розгляду на 14:30 сьогодні, 12 січня», – зазначили в САП.

Нагадаємо, журналіст «Слова і Діла» з'ясував деталі кримінального провадження, в рамках якого затримали Фурдичка та його спільника за підозрою в отриманні хабара.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: