СБУ перекрила контрабанду анаболіків до США та ЄС

Читать на русском
Оперативники спецслужби затримали організатора під час відправки за кордон ста таблеток заборонених препаратів.

Співробітники СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури припинили в Дніпрі масштабну контрабанду анаболічних стероїдів до країн Євросоюзу та США.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію прес-служби відомства вранці 11 січня.

«Правоохоронці встановили, що організував контрабанду місцевий житель, який залучив до нелегального бізнесу власну дружину та відомого в минулому бодібілдера. Ділки створили та адміністрували декілька сайтів, зареєстрованих в іноземному сегменті інтернету, через які приймали замовлення від клієнтів. Товар ділки направляли міжнародними поштовими відправленнями. Гроші від замовників надходили на банківські картки зловмисників», – відзначили в СБУ.

Оперативники спецслужби затримали організатора під час відправлення за кордон ста таблеток заборонених препаратів.

Два роки на посаді голови СБУ: як виконує обіцянки Василь ГрицакГолова Служби безпеки за два роки в цьому кріслі роздав небагато обіцянок, більшість з яких зміг виконати. Які саме – «Слово і Діло» вирішило показати в спеціальній інфографіці.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників працівники СБУ вилучили ще понад двісті капсул із сильнодіючими та отруйними речовинами, майже 60 тисяч гривень, накладні про міжнародні поштові відправлення та банківські картки, що підтверджують протиправну діяльність ділків.

Слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 201 Кримінального кодексу України (контрабанда). Тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, під Одесою вилучили контрабанду сигарет на три мільйони.

Відзначимо також, що раніше прикордонники затримали громадянина Китаю, який займався контрабандою бурштину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: