Під Одесою вилучили контрабанду сигарет на три мільйони

Читать на русском
В Одеській області співробітники оперативного підрозділу ДПСУ разом з представниками ДФС в області вилучили сигарети на 3 млн грн.

В Одеській області співробітники оперативного підрозділу ДПСУ разом з представниками ДФС в області вилучили сигарети на 3 млн грн.

Як інформує «Слово і Діло«, про це повідомили в прес-службі Одеського прикордонного загону.

Контрабандисти хотіли перекинути сигарети до Польщі новим способомУкраїнські прикордонники відділу отримали інформацію від польських колег про помічений ними політ безпілотника, після цього прикордонники обох держав почали пошук порушників.

«В результаті проведення комплексу оперативно-слідчих заходів в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною три статті 204 КК України, на території однієї з логістичних компаній міста Одеса було перевірено автомобіль« МАН »в якому виявлено сигарети. Правоохоронці вилучили 9500 пачок сигарет на суму понад 3 млн гривень», - йдеться в повідомленні відомства.

Як зазначається, продукція не була сертифікована відповідним чином і могла нести значної шкоди життю та здоров'ю кінцевого споживача.

Надалі продукцію планували реалізовувати на внутрішньому ринку України.

Як повідомлялося, раніше Верховна Рада підтримала збільшення тютюнового акцизу в 4,5 рази до 2025 року.

Крім того, Україна зайняла «почесне« місце по контрабанді сигарет в Європу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: