ДТП у Конча-Заспі: поліція затримала водія-порушника

Читать на русском
Поліцейські затримали водія мікроавтобуса, якого підозрюють у ДТП в селищі Конча-Заспа, в результаті якого загинула жінка.

Поліцейські затримали водія мікроавтобуса, якого підозрюють у ДТП в селищі Конча-Заспа, в результаті якого загинула жінка.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва, передає «Слово і Діло».

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

«Після обстеження місця ДТП, неподалік у лісосмузі правоохоронці знайшли мікроавтобус водія-порушника. А незабаром поліцейські затримали і самого підозрюваного. За словами чоловіка, вранці він їхав на ринок і не помітив людину на проїжджій частині», - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Раніше повідомлялося, що 6 січня близько 07:00 у селищі Конча-Заспа під Києвом водій мікроавтобуса Ford Transit збив на смерть жінку, яка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході. Зазначалося, що від отриманих травм жінка 1973 року народження померла на місці ДТП, а мікроавтобус зник із місця аварії.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, фігурант справи про ДТП в Харкові відмовився від апеляції.

Раніше повідомлялося, суддя став учасником ДТП в столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: