З екс-голови Госпсуду Сумської області зняли електронний браслет

Читать на русском
Районний суд столиці не побачив достатньої кількості ризиків для надягання браслета на екс-керівника Госпсуду Сумської області.
Олександр Коваленко праворуч

Із затриманого детективами Національного антикорупційного бюро за підозрою в отриманні неправомірної вигоди в 26,6 тисячі доларів колишнього голови Господарського суду Сумської області Олександра Коваленка зняли електронний браслет.

Таке рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва понад тиждень тому за результатами розгляду клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження запобіжного заходу, пише «Слово і Діло».

На думку судді, прокурором не додані до клопотання докази, що підтверджують існування цих ризиків у тому ж обсязі, що існували на момент обрання запобіжного заходу, й тому необхідно зменшити кількість обов'язків, покладених на Коваленка.

Нагадаємо, суд заарештував майно екс-голови Госпсуду Сумської області, серед якого його особистий автомобіль BMW X5 та рахунки в банках.

Раніше суд відмовив НАБУ в доступі до телефону в справі щодо ймовірної неправди в декларації голови НАЗК Наталії Корчак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: