Розслідування проти фонду Клінтон: що шукає ФБР

Читать на русском
Мінюст США приступив до нового розслідування  - чи брав участь фонд сім'ї Клінтон у будь-яких політичних або інших незаконних діях, коли Гілларі була Держсекретарем.

Міністерство юстиції США приступило до нового розслідування, під час якого планується встановити, чи брав участь фонд сім'ї Клінтон у будь-яких політичних або інших незаконних діях, коли Гілларі Клінтон була Держсекретарем.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише The Hill.

Трамп вимагає запроторити до в'язниці помічницю КлінтонПомічницю екс-кандидата в президенти США Хілларі Клінтон Хуму Абедін слід посадити за співпрацю з іноземними спецагентами.

Повідомляється, що розслідування проводять співробітники ФБР зі штату Арканзас, де був заснований фонд. Вони опитали щонайменше одного свідка.

За словами співробітників правоохоронних органів, у найближчі тижні очікується «додаткова діяльність».

У листопаді повідомлялося, що генеральний прокурор Джеф Сешнс доручив старшим федеральним прокурорам вивчити «деякі питання», включаючи ймовірні незаконні операції, пов'язані з фондом сім'ї Клінтон.

Нагадаємо, Гілларі Клінтон в своїх недавно опублікованих мемуарах серед причин програшу на виборах в 2016 році назвала втручання російських хакерів і розслідування ФБР щодо своєї електронної переписки. Екс-держсекретар вела службове листування через особисту пошту. На думку спецслужб, це могло призвести до витоку даних.

У США також можуть призначити нового спецпрокурора для розслідування справ, пов’язаних із Клінтон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: