Що трапилося. Клінтон написала мемуари про свій програш Трампу

Читать на русском
Колишній державний секретар і екс-кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки (США) Гілларі Клінтон написала мемуари про свій програш Дональду Трампу під назвою Що трапилося.

Колишній державний секретар і екс-кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки (США) Гілларі Клінтон написала мемуари про свій програш Дональду Трампу під назвою «Що трапилося».

Про це повідомляє CNN, пише «Слово і Діло».

«У минулому з причин, які я спробую пояснити, я часто відчувала, що повинна бути обережною на публіці, ніби я «була на дроті» без мережі. Тепер я «відпущу свою охорону», - пише Клінтон у вступі до мемуарів.

Згідно з інформацією видавця, Клінтон торкнеться втручання Російської Федерації у вибори в 2016 році, а також розповість про «гнів, сексизм, плачевний фанатизм і супротивника, який порушив всі правила».

У цій книзі, яка буде опублікована 12 вересня, колишній держсекретар буде описувати, як це - боротися проти Дональда Трампа в якості першої жінки, висунутої на посаду президента.

Так, Клінтон вже написала кілька книг про своє життя і кар'єру в політиці, в тому числі «Жорсткий вибір», про книгу про її час в якості держсекретаря в 2014 році і «Живої історії», випущеної в 2003 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп звинувачує Україну в саботажі його передвиборної кампанії.

В Україні спростували втручання у вибори президента Сполучених Штатів в 2016 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: