Справа Бузини: засідання суду відбудеться 9 лютого

Читать на русском
Шевченківський районний суд міста Києва проведе підготовче судове засідання по так званій справі Бузини 9 лютого 2018 року.

Шевченківський районний суд міста Києва проведе підготовче судове засідання по так званій «справі Бузини» 9 лютого 2018 року.

Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба суду, передає «Слово і Діло».

Вбивство Олеся Бузини розкрите – Аваков (доповнено)Співробітники прокуратури Києва та органів внутрішніх справ встановили і затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві українського журналіста та публіциста Олеся Бузини.

«Після розгляду Апеляційним судом міста Києва до Шевченківського районного суду міста Києва направлено обвинувальний висновок за обвинуваченням Поліщука Д.В. і Медведько А.А. - обвинувачених у п.12 ч.2 ст.115, ч.2 ст. 28, ч .1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Підготовче судове засідання за вказаною кримінальному виробництва призначено на 9 лютого 2018 у 11:00, в приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва за адресою: м Київ, Дегтярівська, 31-А», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що згідно з проведеним автоматизованого розподілу підготовче судове засідання за вказаною кримінальному виробництва буде здійснюватися під головуванням судді-доповідача Сидорова Є.В., і колегії суддів Левицької Т.В. і Линника А.П.

Нагадаємо, 27 червня 2017 прокуратура Києва завершила досудове розслідування щодо Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

16 квітня 2015 вдень у дворі власного будинку був розстріляний журналіст Олесь Бузина. Він отримав 4 вогнепальні поранення, одне з яких в голову.

МВС оголосило підозри у вбивстві журналіста і письменника Бузини двом жителям столиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: