Прокуратура завершила досудове розслідування справи про вбивство Бузини

Читать на русском
Прокуратура Києва заявила про завершення досудового розслідування справи про вбивство українського журналіста і публіциста Олеся Бузини.
Олесь Бузина

Прокуратура Києва заявила про завершення досудового розслідування справи про вбивство українського журналіста і публіциста Олеся Бузини, в якому підозрюються Андрій Медведько і Денис Поліщук.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один із захисників Сергій Войченко, передає «Слово і Діло».

Вбивство Бузини: версії політиків і «диванних експертів» (огляд соціальних мереж)«Слово і Діло» вирішило зібрати найцікавіші версії вбивства Бузини, якими поділилися на своїх сторінках в соцмережах українські політики і звичайні громадяни

«Сьогодні прокуратура міста Києва повідомила про завершення досудового розслідування відносно Андрія Медведька і Дениса Поліщука, продовжуючи на замовлення влади «шити» їм вбивство Олеся Бузини», - зазначив він.

За словами адвоката, «не виконано сотні клопотань сторони захисту, не виконані десятки рішень судів, отриманих стороною захисту, не розслідуване побиття Медведька під час затримання», а також побиття Медведька і Поліщука під час спроби взяття їхніх біологічних зразків.

«Ну що ж, готуємося до захисту хлопців, а прокуратура перевела всю відповідальність на суд», - підсумував він.

Нагадаємо, журналіст Олесь Бузина був застрелений 16 квітня 2015 р Києві біля власного будинку.

Нагадаємо, за підозрюваного у вбивстві Бузини було внесено 5 мільйонів застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: