Росія назвала фейком розгром авіабази в Сирії

Читать на русском
Російська авіабаза в сирійському Хмеймімі зазнала мінометного обстрілу минулої неділі, 31 грудня, загинули двоє військовослужбовців РФ.

Російська авіабаза в сирійському Хмеймімі зазнала мінометного обстрілу минулої неділі, 31 грудня, загинули двоє військовослужбовців РФ.

Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на інформацію російського Міноборони, пише «Слово і Діло».

«Перемога» над ІДІЛ: цілі Путіна в Сирії та нові гарячі точкиРФ знову заявила, що виводить війська з території Сирії, а також про знищення ІДІЛ. Про тактику Кремля й нові гарячі точки розповіли експерти.

У військовому відомстві Росії наголосили, що «повідомлення «Коммерсанта» про нібито фактичне знищення семи російських військових літаків на авіабазі Хмеймім – фейк».

«Російська авіагрупа в Сирії є готовою й продовжує виконувати всі завдання за призначенням у повному обсязі», – стверджують у Міноборони РФ.

У військовому відомстві Росії додали, що 31 грудня з настанням темряви аеродром Хмеймім зазнав раптового мінометного обстрілу мобільною диверсійною групою бойовиків.

«В результаті обстрілу двоє військовослужбовців загинули», – уточнили в Міноборони РФ.

Як повідомлялося, напередодні видання «Коммерсант» заявило про серйозні втрати Росії в Сирії. Зазначалося, що в результаті обстрілу нібито були знищені чотири бомбардувальники Су-24, два винищувачі Су-35С і транспортник Ан-72, а також підірваний склад боєприпасів. Могли постраждати більш ніж десять військовослужбовців.

Видання назвало цей інцидент одним із найсерйозніших за весь час проведення військово-повітряної операції РФ у Сирії.

Раніше в Сирії бойовики з угруповання Джейш аль-Нухба збили військовий літак і розстріляли пілота.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: