Суд обрав запобіжний захід директору миколаївського аеропорту

Читать на русском
Суд Заводського району міста Миколаєва обрав для директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародної аеропорт» Михайли Галайка запобіжний захід.

Суд Заводського району міста Миколаєва обрав для директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародної аеропорт» Михайли Галайка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави в розмірі 2,5 млн грн.

Про це повідомляє УНІАН, пише «Слово і Діло».

Як правоохороні органи протидіяли корупції в 2013-2017 рокахПро корупцію в Україні знають навіть діти. Її обговорють, жартують і навіть сварять. Аналітики Слова і Діла підрахували, як правоохороні органи протидіяли корупції в 2013-2017 роках.

28 грудня правоохоронці затримали Галайко за підозрою в спробі дати 2,5 млн грн в якості хабара голові Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченко. Він був затриманий.

Прокурор клопотав про утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 10 млн грн, в той же час адвокат Галайко просив обрати для нього запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою. За його словами, у директора аеропорту погане самопочуття.

Вислухавши обидві сторони, суддя ухвалив рішення заарештувати підозрюваного.

Нагадаємо, НАБУ затримало на хабарі директора Інституту агроекології.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: