Директор аеропорту в Миколаєві погорів на мільйонному хабарі губернатору

Читать на русском
Директор Миколаївського міжнародного аеропорту Михайло Галайко намагався дати хабар розміром 700 тисяч гривень губернатору Олексію Савченку.

Директор Миколаївського міжнародного аеропорту Михайло Галайко намагався дати хабар розміром 700 тисяч гривень губернатору Олексію Савченку.

Всього він пропонував 2,5 мільйона.

Про це на спільному брифінгу 29 грудня розповіли головний прокурор Миколаївської області Тарас Дунас і голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, інформує «Слово і Діло» з посиланням на Новости N.

Повідомляється, що директор аеропорту 28 грудня намагався подарувати губернатору «подарунок» до Нового року - пакет, в якому було 700 тисяч гривень. Всього він пропонував 2,5 мільйона.

Гроші були запропоновані за продовження з ним трудового договору - 23 грудня контракт закінчився.

За словами прокурора, директор аеропорту затриманий. В цей момент він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Повідомляється, що Михайла Галайка призначили виконуючим обов'язки директора аеропорту 2 лютого 2017 року.

Рік на посаді губернатора Миколаївської області: як виконує обіцянки Олексій СавченкоСьогодні річницю на посаді святкує голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко. Чим запам’ятався за цей час губернатор – в огляді обіцянок «Слова і Діла».

Раніше в Київській області затримали на хабарі секретаря бюджетної комісії однієї з селищних рад, яка отримала незаконну винагороду у вигляді легкового автомобіля та 5 тис. грн.

Як повідомлялося, керуючу Дніпропетровського ливарно-механічного заводу затримали на хабарі в 35 тис. доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: