У Мелітополі прокурори погоріли на хабарі

Читать на русском
У місті Мелітополь Запорізької області під час отримання хабара в приміщенні міжрайонної прокуратури затримано заступника міжрайонного прокурора та процесуального прокурора.

У місті Мелітополь Запорізької області під час отримання хабара в приміщенні міжрайонної прокуратури затримано заступника міжрайонного прокурора та процесуального прокурора.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись прес-службу правоохоронних органів регіону.

Під час спільної спецоперації Департаменту захисту економіки Національної поліції України та генеральної інспекції ГПУ, були затримані на своєму робочому місці під час отримання хабара заступник міжрайонного прокурора Мелітополя, а також процесуальний прокурор.

За даними джерел, високопоставлені чиновники вимагали і отримали неправомірну вигоду в сумі $ 1,5 тис.

Боротьба з корупцією: чи було помилкою створення НАБУНАБУ знову опинилося в центрі скандалу. Цього разу конфлікт відбувся із СБУ та ГПУ. Критика на адресу Бюро звучить часто, а чи є якісь здобутки? Оцінку дали експерти.

Хабарників затримали і етапують до Запоріжжя. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у великому розмірі службовою особою яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області прокурор погорів на хабарі.

Нагадаємо, 12 грудня у Львівській області мер попався на великому хабарі поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: