Вечір п'ятниці: Київ зупинився в 9-бальних заторах

Читать на русском
У Києві ввечері 29 грудня рівень пробок досяг позначки в 9 балів. Повільно рухаються автомобілі в районі станцій метро і на мостах.

У Києві ввечері 29 грудня рівень пробок досяг позначки в 9 балів.

Про це інформує «Слово і Діло», згідно з даними сервісу «Google Maps».   Традиційно повільно рухаються автомобілі в районі станцій метро «Театральна», «Льва Толстого», «Університет», «Хрещатик», «Майдан Незалежності» та «Палац спорту».

Так само проблеми з рухом на вулиці Велика Житомирська, на вулицях Ярославів Вал і Володимирська і всіх прилеглих вулицях. Крім того, пробка утворилася на проспектах Перемоги (від центру і цирку в обидві сторони), на вулиці Олени Теліги та Степана Бандери в бік Петрівки (ДТП), Повітрофлотському проспекті в сторону ЖД-вокзалу. Є автомобільний затор на Подолі на вулицях Верхній Вал і Нижній Вал і в районі Контрактової площі.

Проблеми з рухом автомобілів спостерігаються на вулиці Протасів Яр, в районі Індустріального шляхопроводу, на вулиці Саксаганського і Дарницької площі (і прилеглих вулицях). Крім того, є проблеми з рухом на Окружній дорозі (від Теремків і до Жулян в обидві сторони) і в районі Одеської площі, а також на перетині проспекту Науки і вулиці Саперно-Слобідська.

Рух ускладнений на мостах.

Нагадаємо, АМКУ оштрафував будівельно-монтажні компанії СК Дорлідер, СК Дорсервис, Південьдортех на загальну суму понад 37 млн ​​гривень за антиконкурентні дії під час закупівель послуг з ремонту автодоріг.

Раніше в «Укравтодорі» розповіли про тендери.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: