ЗМІ: Трамп не зміг налагодити відносини з РФ

Читать на русском
За рік перебування на посаді президента США Дональду Трампу не вдалося виконати обіцянки про поліпшення відносин з Росією.

За рік перебування на посаді президента США Дональду Трампу не вдалося виконати обіцянки про поліпшення відносин з Росією.

Про це інформує телеканал CNN, пише «Слово і Діло».

Рейтинг Трампа оновив антирекорд – CNNРейтинг президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа опустився до рекордно низької позначки.

Як пише журналіст Ніколь Гаует, під час передвиборної гонки 2016 року і на початку свого президентського терміну Трамп «закликав до більш теплих, в більшій мірі заснованих на взаємодії відносин з Росією». Тим часом низка кроків з боку Вашингтона, як йдеться у публікації, вказує на «рішучий розворот» в тому, що стосується реалізації цих намірів.

За оцінкою телеканалу, в число факторів, які завадили поліпшенню відносин між Вашингтоном і Москвою, входить триваюче розслідування в зв'язку з твердженнями про втручання РФ у вибори в США, а також «наявна у розвідувального співтовариства, дипломатів, законодавців і в Пентагоні недовіра щодо до Росії і тим діям, які вона продовжує робити в кіберпросторі».

«Особам з оточення Трампа, які виступали за розширення співпраці з Москвою в Білому домі вказали на двері. А посади в адміністрації, що стосуються національної безпеки, в тому числі міністерські посади, тепер обіймають ті, хто дотримується більш обережних і традиційних поглядів щодо Росі», - йдеться в коментарі.

Як відомо, Адміністрація президента США Дональда Трампа до кінця січня 2018 роки представить Конгресу «Кремлівську доповідь» - перелік високопоставлених російських чиновників і бізнесменів, близьких до російської влади, проти яких згодом можуть бути запроваджені санкції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: