Українська делегація вилетіла на Донбас за полоненими

Читать на русском
Українська група в складі Ірини Геращенко, Валерії Лутковської та представників силових відомств вилетіла на Донбас для обміну полоненими.

Українська група в складі Ірини Геращенко, Валерії Лутковської та представників силових відомств вилетіла на Донбас для обміну полоненими.

Про це ввечері, у вівторок, 26 грудня, написала представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко у себе в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв повернути ДонбасСказано 6 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За її повідомленням, разом з нею будуть омбудсмен Валерія Лутковська, а також представники Генпрокуратури, Міноборони, СБУ.

«З омбудсменом Лутковською, представниками Генпрокуратури, експертами мінської гуманітарної групи, представниками СБУ і Міноборони вилітаємо в Донбас. Навіть у літаку працюємо», - написала Геращенко.

Обмін полоненими: Україна бореться за фінальний списокІмовірність зриву запланованого на кінець року обміну заручниками на Донбасі вкрай висока.

Відзначається, що обмін полоненими запланований на 27 грудня. Київ передасть самопроголошеним республікам 306 осіб, а вони, своєю чергою, передадуть 74 людини.

Нагадаємо, глава ДНР Олександр Захарченко підписав «указ» про помилування українських полонених, які підлягають подальшому обміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: