Обмін полоненими: Порошенко доручив надати матеріальну допомогу

Читать на русском
Порошенко доручив кабінету Міністрів надати матеріальну допомогу звільненим в рамках запланованого на 27 грудня обміну полоненим і їхнім сім'ям для полегшення їхньої адаптації.

Президент України Петро Порошенко доручив кабінету Міністрів надати матеріальну допомогу звільненим в рамках запланованого на 27 грудня обміну полоненим і їхнім сім'ям для полегшення їхньої адаптації.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв повернути ДонбасСказано 6 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Глава держави повідомив, що кожному із звільнених українців буде надана належна медична допомога. Він також звернувся до уряду щодо надання звільненим українцям та їхнім родинам матеріальної допомоги для того, щоб полегшити їхню адаптацію», - сказано в повідомленні.

У свою чергу присутній на зустрічі голова Служби безпеки України Василь Грицак повідомив, що СБУ забезпечить проїзд, проживання та розміщення родичів звільнених українських заручників на період очікування їхнього повернення.

Родичі заручників подякували президенту за його зусилля і увагу до проблеми звільнення полонених і закликали і далі «діяти спільно і бути об'єднаними».

Уповноважений президента з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, ветеран АТО Вадим Свириденко запевнив родичів, що «команда психологів, яка готова зустріти звільнених, зробить все, щоб вони повернулися в тому стані, в якому вони залишили своїх рідних».

Нагадаємо, 26 грудня ватажок «ДНР» заявив про «помилування» українських заручників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: